تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 خرداد 1400 - 18:41
کد خبر : 98848

پروتکل‌های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ در گیلان تحت نظارت جدی است

پروتکل‌های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ در گیلان تحت نظارت جدی است

جارستان-مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: پروتکل های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ در حوزه‌های انتخاباتی شهرستان‌های مختلف استان تحت نظارت جدی قرار گرفته است. مهدی جواهرشناس روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پروتکل های تهیه شده بر نظارت مسایل بهداشتی انتخابات توسط وزارت کشور و

جارستان-مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: پروتکل های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ در حوزه‌های انتخاباتی شهرستان‌های مختلف استان تحت نظارت جدی قرار گرفته است.

مهدی جواهرشناس روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پروتکل های تهیه شده بر نظارت مسایل بهداشتی انتخابات توسط وزارت کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنظیم شده و از سوی ستاد انتخابات کشور و به تبع آن در استان ها و شهرستان ها از جمله در استان گیلان لازم الاجرا است.

وی با بیان اینکه مسئولیت رعایت پروتکل های بهداشتی حوزه ها بر عهده مسئولان حوزه های انتخاباتی است، اضافه کرد: نظارت عالی رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از انتشار ویروس کرونا با وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بازرسان بهداشتی محیط و حرفه ای است.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به فعالیت بهورزان ” به تعداد یکهزار و ۵۰۰ نفر” و ۳۰۰ نفر از بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ در شعبه های اخذ رای گفت: نیروهای هلال احمر نیز برای نظارت بیشتر بر رعایت پروتکل ها همکاری خوهند کرد.

جواهرشناس افزود: تاکنون تمامی حوزه های انتخاباتی در ارتباط با رعایت پروتکل های بهداشتی تحت نظارت و بازرسی قرار گرفته است، ضمن اینکه یک روز قبل از انتخابات و روز انتخابات بازرسی های کامل تری انجام می شود.

وی درباره ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: بر اساس این پروتکل ها، صندوق های اخذ رای باید با فاصله بیش از ۲ متر با اولویت فضای باز انجام شود و در صورت عدم امکان در فضای باز، محل های رای گیری باید از تهویه لازم برخوردار باشد.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان گندزدایی ابزار و ادوات در شعبه های اخذ رای را از دیگر پروتکل های مهم عنوان کرد و افزود: رای دهندگان حتما باید خودکار شخصی داشته باشند، قبل و بعد از رای دادن از مواد ضدعفونی استفاده کرده و در صورت امکان با آب و صابون دست هایشان را بشوید.

وی با تاکید بر اینکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تمام مدت حضور “به فاصله ۲ متر” در شعبه های اخذ رای باید رعایت شود، خاطر نشان کرد: از آوردن خردسالان و کودکان در شعبه های اخذ رای نیز باید خودداری شود.

جواهرشناس بیان داشت: بر اساس این پروتکل ها، استفاده از ماسک توسط رای دهندگان، خبرنگاران، مسئولان اجرایی، نظارتی و حفاظتی در محل های اخذ رای الزامی است.

انتخابات شوراهای شهر و روستا در گیلان در ۵۳ شهر با ۲۸۱ کرسی و ۲ هزار و ۱۷۲ روستا با شش هزار و ۶۹۴ کرسی در روز ۲۸ خرداد برای ششمین بار برگزار می شود.

بر اساس گزارش نرم افزار ماسک هم اکنون شهرستان های املش، لنگرود، لاهیجان، بندرانزلی، رضوانشهر، ماسال، صومعه سرا، فومن، شفت، رشت ، سیاهکل ، خمام، تالش و آستارا در وضعیت زرد و شهرستان های رودسر، آستانه اشرفیه و رودبار در وضعیت نارنجی قرار دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.